כתר עבה ולא נוח בחלק הפנימי של הפה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/07/2021 | 12:42 | מאת: מיטל

שלום וברכה . לאחרונה עשיתי טיפול של 8 ציפויים וכתר לשיניים הקדמיות . אחת מהשיניים הקדמיות שלי היא כתר ובחלק האחורי שבתוך הפה יש הבדל משמעותי בעובי בין 2 השיניים מה שיצר מדרגה בניהם . עובי הכתר כפול מהשן שצמודה אליה . האם ניתן לשייף מעט את הדופן הפנימי של הכתר ? האם שיוף הכתר יעשה נזק לכתר ?

את הכתר היה נכון לדקק לפני ההדבקה, לעיתים ניתן לדקק את הכתר בפה אך רק במידה ויודעים בוודאות את עוביו המדוייק.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה