כאבים בשן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

08/07/2021 | 18:40 | מאת: דפנה

שלום רב, עברתי טיפול אורתודנטי וכתוצאה מתזוזת שן שעשתה תנועה כלפי חוץ יותר משאר השיניים נשארתי לאחר הסיום עם כאבים באותה שן. עשיתי צילום והייתי אצל מומחה לשורש וכאב ונאמר לי שהן ויטלית, שאין לי כלום והכאב יעבור. עברו חודשיים מאז הקיבוע והכאב נחלש אבל עדיין מרגישה מאין פעימות לב בשן )ממש לא נעים). כמה זמן לוקח לכאב מסוג כזה לעבור ?

לצערי מבלי שאיבחנתי את מקור הכאב ואת הגורמים המשפיעים עליו אין לי כל דרך לענות לך

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה