כתר לא נראה יפה.....

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

20/06/2021 | 12:13 | מאת: סיגל

שלום, הכינו לי כתר קבוע לשן הקידמית. אך נאמר לי שצריך לשנות לי את הצבע של הכתר. אבל הכתר עצמו נראה גדול מדי ולא אסטתי לעומת השן שליד. מה עושים במקרה כזה שהכתר יצא לא יפה? זו שן קדמית. האם אפשר להשחיז את הכתר קצת? בתודה מראש, סיגל

כל עוד לא הודבק קבוע ניתן לעדות שינויים בכתר, אם הודבק - ניתן לחתוך ולבצע חדש, הבעיה יכולה להיות בעובי הכתר אך לעיתים גם הורדה לא מספקת מהשן , בכל מקרה ניתן לשנות את התנאים ולבצע מחדש

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה