שאלה ......................

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/06/2021 | 16:38 | מאת: רוחמה

כשיש למשל תהליכים פריאפיקלים מסביב לשן ובפני המטופל עומדת שתי אופציות או עקירה או חידוש טיפול שורש , למה רופאי השיניים לא מסבירים למטופל עד כמה חשוב לשמר שיניים טבעיות ועד כמה צריך לעשות הכל כדי לשמר את השן הטבעית , הרי הרבה מטופלים לא מודעים לכך ועוקרים את השן , ובינינו , שתל זה לא כמו שן טבעית או במילים אחרות אין תחליף לשן טבעית , והשאלה למה רופאי שינים לא מסבירים זאת למטופלים?

אינני יכול להתמודד עם שאלה כללית המתחילה ב״ למה רופאי שיניים לא מסבירים למטופל״ בעוד שרופאי השיניים שאני מכיר בהחלט מסבירים למטופל בכל מקרה שיש אלטרנטיבות ומציגים למטופל את כל היתרונות והחסרונות של כל דרך טיפול אפשרית, אם טענתך היתה נכונה - המומחה לטיפולי שרש במרפאתי היה מחוסר עבודה ואילו המצב האמיתי הוא הפוך

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה