דבק לשתלים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

09/06/2021 | 02:24 | מאת: דניאלה

מדוע מדביקים כתרים רק עם דבק זמני ? האם יש הבדלים בעוצמת הדבק האם טימבונד הוא דבק זמני לכתר על שתל ? או שהוא דבק לכתר על שורש שן טבעית ?

מכיון שכתר מודבק יושב על מבנה המוברג אל השתל ובכל רגע יש חשש להשתחררות הברג - הדבקה עם דבק ייעודי מאפשרת הסרת הכתר וחיזוק הברג, בניגוד לשיניים טבעיות אין סכנה לחדירת עששת מתחת לכתר ולכן אין בעיה להשאר עם דבק זמני, ישנם דבקים ייעודיים להדבקת כתרים על שתלים אבל ברמה העקרונית כל דבק המאפשר אחיזת הכתר יכול לשמש למשימה זו

09/06/2021 | 18:27 | מאת: דניאלה

האם תוכל בבקשה לרשום שמות של דבקים ןהאם הם נחשבים זמניים, כמובן מבלי להמליץ על מזה או אחר

אינני ממליץ במסגרת הפורום על חומרים מסחריים , אם תשלחי לי מייל אשמח להשיב לך [email protected]

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה