שתלים....................

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

31/05/2021 | 18:52 | מאת: שירלי

האם יש אחריות על שתלים ? -כלומר אם עושים שתל הוא נכשל מקבלים את הכסף חזרה ? ואם למשל אחרי שנה מיום ההשתלה פוקדת את הבננאדם מחלת פריאימפלנטיטס שזו דלקת ברקמה הקשה שגורמת לאובדן שתל ועצם , האם מקבלים את הכסף חזרה ?

אין מושג של אחריות ברפואת שינים אלא מערכת יחסים אישית והגינות מצד הרופא, התשלום אינו עבור הצלחת האיפול אלא עבור ביצועו, בחלק מהמרפאות יבצעו מחדש שתל ללא חיוב אם נכשל ובאחרות לא , לא נהוג להחזיר כסף, המטופל מבחינתו מחוייב לתחזק את השתלים בצורה קפדנית ולהגיע לשיננית כל 3 חודשים ( לפחות!) על מנת שלא תתחיל דלקת חניכים שתוביל לאבדן עצם ולכשלון של השתלים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה