הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

09/02/2005 | 17:59 | מאת: ירון

ברצוני לדעת מה ההבדל בין המוצרים השונים של קרסט, הצצה מהירה באתרים אמריקאים לימדה אותי שיש מספר מוצרים:רגולר, פרופשיונל, פרימיום ועוד... האם כל המוצרים ניתנים לרכישה ללא מרשם רופא? על איזה מהמוצרים היית ממליץ?

ירון שלום, אכן חברת קרסט מייצרת ליין שלם של פסי הלבנה לשיניים אך הפצתם הינה בארהב (מזה כשנתיים ),לארץ החלו להגיע מוצרים אלו זה עתה ובשלב ראשוני זה מופצים שני מוצרים האחד ניתן לרכישה בבית מרקחת והשני רק במרפאות שיניים, בשני המוצרים החומר הפעיל הינו זהה (הידרוגן פרוקסיד )והשוני הוא באחוז החומר הפעיל (גבוה מעט יותר בערכות הנמכרות במרפאות השיניים כתוצאה מהגבלות משרד הבריאות )וממשך זמן השימוש (שבועיים לעומת שלשה ) בשני סוגי הערכות מניב השימוש בדרך כלל תוצאות מצוינות ועצתי היא להתחיל בשמוש בערכה הנמכרת בבית המרקחת (מומלץ להבדק על יד רופא השיניים שלך עמ שיקבע אם ישנן מגבלות בפיך להלבנה (למשל נסיגת חניכיים,דלקת חניכיים,כתרים או שחזורים נרחבים,כתמים על השיניים וכו) מומלץ לעבור טיפול שיננית להסרת צביעה חיצונית ואבנית העלולים לפגוע בתהליך ההלבנה ולהתחיל בתהליך,במידה ותוצאות הטיפול לא ישביעו רצונך ניתן לעבור לערכה הנמכרת במרפאות השיניים או לחילופין לעבור טיפול הלבנה במרפאת השיניים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה