משחות שיניים מלבינות ומסירות כתמים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/05/2021 | 08:15 | מאת: אמיר

בוקר טוב, הבנתי ששימוש בחלק ממשחות השיניים המלבינות או המיועדות להסרה של כתמים עשוי להיות לא בריא לשן. האם יש מותגים ספציפיים שנחשבים לבטוחים בשימוש קבוע?

על מנת שחומר יוכל לפעול למטרת הלבנת שיניים הוא חייב לשהות פרק זמן מסויים על השן כדי שיוכל לחדור לתוכה , מטבע הדברים משחה אינה נמצאת מספיק זמן על השן לצורך חדירה, אכן בחלק ממשחות השיניים ישנם חלקיקים שוחקים העלולים לגרום לשחיקת יתר של האמאייל ועי כך לנזקים, במסגרת פורום זה אינני נותן יד לפרסום חומרים מסחריים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה