שאלה ................

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/05/2021 | 10:15 | מאת: דניאלה

הבנתי שעל שתל שמים כתר ואת הכתר מדביקים לא בדבק חזק כמו מדביקים על שן רגילה והשאלה שלי אם הדבק לא חשק זה לא יכול לגרום לכתר להתנדנד ? ושאלה נוספת האם ביום שמשתילים ישר שמים כתר זמני או קבוע ?

כתר המודבק על שתל מודבק בדבק המאפשר הסרת הכתר בעת הצורך ובהחלט עלול להשתחרר, במקרים רבים יוצרים כתר מוברג ובמקרה כזה בעית ההדבקה אינה קיימת, ביום ההשתלה השתל יכול להיות קבור תת חניכית , חשוף מעל לחניכיים עם כיפת ריפוי או חשוף ועם כתר זמני , בשום מקרה לא עם כתר קבוע

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה