שאלה בנושא שתלים ......

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

13/05/2021 | 08:59 | מאת: יעל

יש לי בכמה מקומות בפה נסיגת חניכיים , האם במצב כזה ניתן לעשות שתל בודד? האם זה לא ישפיע על ההשתלה או על השתל בעתיד ? ובכלל אם יש נסיגת חניכיים בכמה מקומות וליקוי סגר האם גם באותו מקום שהשתל יהיה יכול להיות בעוד זמן מסויים נסיגה ואז זה ישפיע על השתל?

התשובה תלויה בכמות ואיכות העצם , ללא נסיגת עצם לא היית מאבדת שיניים והשאלה היא מה רמת העצם שנותרה באתרים המיועדים להשתלות, שתלים רגישים לדלקות הרבה יותר משיניים טבעיות ואין להם מערכות הגנה להתמודד מול גורמי הדלקת , מסיבה זו התחזוקה סביב השתלים הינה קריטית לקליטת השתלים ושרידותם , תחזוקה קפדנית שלך בשילוב שיננית בתדירות מאד גבוהה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה