כתר ................ת.

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

12/05/2021 | 14:55 | מאת: שירן

יש לי שן שעברה לפני כחודשיים טיפול שורש , לפני שבוע שמו לי כתר קבוע, כשאני נוקשת על השן אני מרגישה כאב קל ? ממה זה יכול להיות ?

ללא בדיקת השן והכתר אין לי כל דרך לענות תשובה מקצועית

22/05/2021 | 09:01 | מאת: שירן

הייתי אצל הרופא הוא לא יודע ,אתמול כשציחצחתי היה לי גם דימום מסביב ,השאלה ממה זה יכול לנבוע , רגישות בשן שעברה טיפול שורש ורגישות למגע ? יש סיבה לדאגה

יכולות להיות מספר סיבות החל מהטרויאליות ביותר ( כמו למשל מגע בכיר/ נקודה גבוהה בכתר הניתנת לפתרון פשוט) ועד לבעיות בסיסיות במבנה הכתר , אין כל דרך לענות לך ללא בדיקה וצילום

22/05/2021 | 10:34 | מאת: שירן

אז אולי כדאי ללכת למומחה לטיפול שורש , בעזרת הצילומים שלו הוא יותר יכול לדעת מרופא רגיל ? אגב, יכול להיות. שאריות דבק שגורמות לבעיה ?

מומחה לטיפולי שרש יוכל על סמך הצילומים לבחון האם טיפול השרש נראה תקין בצילום , רופא שיניים יוכל לבדוק ולהעריך את התאמת הכתר , שיירי דבק מרווחים וכו

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה