תןכנית טיפול גדולה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

01/05/2021 | 23:15 | מאת: ירון

איך אני כפציינט יכול להקטין סיכון, בעת התחייבות על סדרת טיפולים בסכום כסף גדול מאד? האם עליי לשלם באמת הכול מראש (בתשלומים) ? ומה אם חלילה יקרה משהו למרפאה, או חלילה לרופא ? מדובר בסדרת טיפולים שתמשך זמן רב... ברור לי שגם הרופא רוצה להיות שקט ולדעת שלא תהייה לו בעיית גבייה אז איך מגשרים על הפער ?

כל מרפאה והסדרי התשלום הנהוגים בה, הדרכים היחידותלהבטחת התשלום הן כמו בכל עסק לבדוק את יציבות המרפאה/ הרופא עפי מספר השנים שקיימת בשוק הדנטלי , יחד עם אפשרות לביטול עיסקה ( למשל בכרטיסי אשראי), זכותך לבטל עיסקה אם לא בוצע הטיפול או חלקו ולשאת בתשלום רק עבור החלק שבוצע

04/05/2021 | 19:28 | מאת: ירון

ומה יקרה אם אשלם מראש על טיפול שלא הוצע ? הרי בתוכנית שיקום נרחבת הטיפול הוא לאורך למעלה משנה....

במידה ושילמת על טיפול שבסופו של דבר לא בוצע -יוחזר לך כסף, זו רוטינה יומיומית במרפאה מסודרת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה