שתל קצר

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

26/04/2021 | 22:36 | מאת: אלמוג

חסרה לי שן 16ובאזור קיים חוסר עצם אינני יכולה לעשות הרמת סינוס עקב דלקת בסינוסים הוצע לי שתל קצר האם זה פתרון טוב, או שעדיף לעשות ניתוח מקדים של אך אוזן גרון, לחכותואז לעשות הרמת סינוס ? האם שתל קצר הוא פחות עמיד לאורך זמן ?

אלמוג שלום, כמו בכל דבר צריך גם במקרה שלך לשים על כפות המאזניים עלות/ תועלת , הרמת סינוס כשלעצמה רק עבור השלמת שן אחת כבר מציבה דילמה ובוודאי שאם מוסיפים לה גם ניתוח א א ג , שתל קצר מחברה יצרנית טובה ואמינה המושתל ומשוקם בידי רופאים מקצועיים ואמינים בהחלט יכול להוות פתרון. בכל מקרה - גם אם השתל יכשל - תמיד ניתן יהיה לעבור את ניתוח הא א ג ולבצע בעקבותיו הרמת סינוס

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה