שאלה ......................

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

04/04/2021 | 15:21 | מאת: דנה

כשעושים טיפול שורש לשן בלי חור האם עלות הסתימה שונה מכשעושים טיפול שורש עם שן שיש בה חור , ? כלומר האם מרכיבי הסתימה שונים או המשטחים כשעושים טיפול שורש וסתימה לשן בלי חור וסתימה לשן עם חור? ושאלה נוספת אם כתר קבוע שנפל והודבק בדבק זמני האם כשמוציאים את הכתר צריך לחתוך אותו או לשלוף אותו עם מוציא כתרים , כלומר מתי חותכים את הכתר ומתי שולפים אותו ללא צורך בלחתוך ?

שלום רב, תמחור טיפולי שיניים אינו אחיד וכל רופא קובע את התמחיר בהתאם לשיקוליו, לא ממש ברור לי למה כוונתך בטיפול שרש ״ בלי חור״ צריכה להיות סיבה רפואית לביצוע טיפול שרש, כתר קבוע המודבק בדבק סמני ניתן ברב המקרים להוציא בקלות ללא צורך בחיתוך

06/04/2021 | 07:21 | מאת: דנה

תודה רבה, השאלה אם סתימה כשיש חור עשויה משתי משטחים , וסתימה כשאין חור עושים רק ממשטח אחד? כשעושים טיפול שורש,

משטחי הסתימות תלויים במיקום העששת וכמות חומר השן החסר, לא ממש ברורה לי שאלתך

06/04/2021 | 13:57 | מאת: תגובה

אם לוקחים יותר כסף אם זה שני משטחים , כלומר אם המחיר עולה , אם המחיר תלוי בכמה משטחים אתה עושה

כל רופא מחליט בהתאם לשיטת התמחיר שלו האם לחייב לפי משטחים או מחיר גלובלי לסתימה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה