אופי המטופל..........

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

01/04/2021 | 05:04 | מאת: דנה

מה תעדיפו ולמה - מישהו ש"קונה" בעיניים עצומות כל מה שתגידו, או שישאל, יתעניין, אולי אף יטיל ספק, יבדוק גם באינטרנט... יכנס לעובי הקורה הרי לעיתים יש יותר מדרך אחת לפתרון הבעייה

רופא מקצועי יתן לך מספר אופציות לפתרון בעיות בשיניים לעומת זאת באינטרנט ישנם אי דיוקים רבים ולעיתים אף אינפורמציה שלחלוטין אינה נכונה, לאדם שאינו ממש מקצועי בתחום אין לרב יכולת לנפות את המוץ מהתבן כלומר בין שלל האינפורמציה לבחור את זו שאכן מהימנה ומתאימה למצבו, אני בעד להגיע לרופא אמין ומקצועי ולשאול אותו כל שאלה רלבנטית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה