פטרייה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

07/03/2021 | 15:08 | מאת: ירון

לאחר ניתוח חניכיים מורכב והשתלת עצם - קיבלתי אנטיביוטיקה במינון גבוה למשך 10 ימים. כעת קיים חשד לפטרייה. האם ייתכן שבעקבות זה תתפתח במקום הניתוח פטריה? ואם כן מה המשמעות שלה ? והאם זה ייתכן בגלל משהו אחר ולא מהאנטיביוטיקה ? נאמר לי שאין צורך בטיפול... אני יכול להיות שקט ?

ירון שלום, אין לי כל דרך להתייחס למקרה שתארת ללא בדיקה וצילומים, אם יש חשד כלשהו לפטריה ממליץ לך לפנות לחוות דעת שניה למומחה לרפואת הפה ואם אכן הנך סובל מפטריה יש צורך במתן טיפול

08/03/2021 | 00:34 | מאת: ירון

השאלה האם יכול להתפתח מראה דמויי פטרייה כתוצאה מהתפרים או מהאנטיביוטיקה

גם הצטברות שיירי מזון במקום יכולה להראות כמו פטריה , כפי שהצעתי - אם יש ספק התשובה נמצאת אצל מומחה לרפואת הפה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה