הנחה בטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

05/03/2021 | 17:14 | מאת: רווית

האם הגיוני, מקובל, בסדר לבקש הנחה במרפאה שיניים פרטית ? מה סדר גודל ההגיוני של הנחה שניתן לתת מהמחיר המלא?

שוק רפואת השיניים ( כולו ! כולל בקופות החולים) הוא שוק פרטי , כל רופא קובע את התמחיר בהתאם לשיקוליו וכך גם תנאי התשלום ונוהלי המרפאה לגבי הנחות

06/03/2021 | 10:53 | מאת: רווית

תודה על תשובתך! אודה לך אם תוכל להגיד כמה הנחה סביר לבקש... כדי שגם הרופא וגם הלקוח יהיו מרוצים כאשר מדובר במחיר מחירון מלא וגבוה מהממוצע

הי רווית, ניסיתי להסביר כבר בתשובתי הקודמת שאין ״ מחיר מחירון ״ ברפואת שיניים , במקרים רבים הרופא שלוקח מחיר נמוך יותר יהיה דווקא זה שהרווח שלו גדול יותר ( אם עובד מול מעבדה זולה יותר וברמת חומרים נמוכה יותר) לעומת הרופא עם רמת במחירים הגבוהה ממנה יתכן ונשאר לו רווח זעום אם מקפיד על הסטנדרטים הגבוהים ביותר , כך שגם לגבי הנחה, זה מאד אישי ונתון למומ מול המרפאה הספציפית ( אם בכלל הם מאפשרים הנחות )

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה