חור בשן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

05/03/2021 | 07:11 | מאת: דנה

האם חור בשן המלווה בכאב קל הוא בהכרח סימן לצורך בטיפול שורש ? או ייתכן שסתימה רגילה תפתור זאת ? האם גם בשיניים קדמיות עושים טיפול שורש ? האם זה יחייב כתר ? אני מתארת שצריך לראות צילום ואז להחליט, אבל אני רוצה להבין רק ברמה העקרונית...

חור בשן המלווה בכאב קל הוא ממש לא אינדיקציה לטיפול שרש , גם בשיניים קדמיות מבצעים טיפולי שרש ובכלל לא בטוח שלאחריו נזקקים לכתר, ברב המקרים ההעדפה האישית שלי הינה להמנע מכתר בשיניים קדמיות אלא אם ממש אין ברירה אחרת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה