בהמשך לשאלתי הקודמת.....

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/03/2021 | 22:42 | מאת: ענת

אגב לא ציינתי שמדובר בלסת תחתונה.אבל יש לי עוד שאלה הגשר שיש לי כרגע צריך להסיר והוא מודבק בדבק קבוע. האם לדעתך ניתן להסירו מבלי לפגוע בשתלים כי אני מבינה שצריך לחתוך אותו ולדפוק עליו.מה דעתך וכמו כן תודה על תשובתך המהירה לשאלתי הקודמת.

ענת שלום, גשר על שתלים לא רצוי להדביק אף פעם קבוע מכיון שהגשר יושב על מבנים המוברגים אל השתלים ומבנים אלו עלולים להפתח , גשר על שתלים המודבק קבוע לא מומלץ לנסות להוריד בשלמות מחשש נזק לשתלים אלא לחתוך אותו , בחיתוך נכון והורדה ללא שימוש בכח לא יפגעו השתלים.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה