גשר של ארבע שיניים קידמיות לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/03/2021 | 00:20 | מאת: ענת

רופא השיניים עקר לי ארבע שיניים קדמיות והשתיל לי שני שתלים.רציתי לשאול לדעתך איזה גשר מומלץ לעשות כדי שיראה אסטתי וגם חזק וגם נח.וזאת אני שואלת מאחר והגשר הקודם פשוט נוראי ואני עומדת להסירו ולעשות חדש. אודה לתשובתך.

ענת שלום, אני מניח שהשאלה מתייחסת לחומרים מהם יבנה הגשר , רצוי לבנות גשר זירקוניה מכיון שפחות סופח חיידקים ויש סביבו פחות דלקת חניכיים אך למעשה סוג החומר פחות מהותי ויותר חשוב מי הטכנאי המבצע ומה רמת המיומנות, הדיוק והכשרון שלו

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה