שאלה בנושא רפואה שיניים במצב פוביה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

02/03/2021 | 01:29 | מאת: שואלת בבקשה

ד.נ שלום,, שאלתי בבקשה, מה עושים שרוצים השתלות ויש פוביה .ידוע שניתן השתלות בהרדמה אך לאחר השתלות תמיד יש שיננית טיפולי שינים בדיקות ועוד כאלו שלא תמיד ניתן הרדמה והרדמה מקומית לא מספיקה בגלל פוביה ורתיעה, מוסיפה שתותבות לא נשארות יציבות תמיד,, מה פתרון קצר קל ונכון?

שאלתך מאד כללית אך התשובה דורשת מענה ספציפי ומדוייק החייב להיות מותאם למצב הפה , חייבים לבדוק את הפה ולהתבונן בצילומי רנטגן על מנת לענות לך

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה