שיתוף פעולה בין מומחים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/02/2021 | 09:30 | מאת: רונה

אני שוב מודה ומתרשמת מפעילותך באתר, תבורך! רציתי לשאול אותך אחך מקובל לבצע את שיתוף הפעולה בין מומחה החניכיים המשתיל את השיניים לבין המשקם שמבצע את הכתרים ? האם לא עדיך שזה יהיה מומחה אחד ?

רונה שלום, כמו גם בתחומים אחרים אף אחד לא יודע את כל התורה על בוריה והנכון ביותר הוא שכל בעל מקצוע יבצע את החלק שבו התמקצע, כך נכון שכרורגים ומומחי חניכיים יבצעו את השלבים הכירורגים ( בהם התמקצעו ומרפאתם מכילה את כל האבזור והציוד המדוייק לכך) ושיקומאים יבצעו את השיקום, בכל העולם הדנטלי העולמי ישנן מרפאות בהן עובדים רופאים מתחומי התמחות שונים בשיתופי פעולה וכך גם קיימות מרפאות בארץ בהן עובדים רופאים ממספר תחומים בשיתוף פעולה ( גם המרפאה שלי היא כזו)

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה