שאלה בעניין סוג כתרים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/02/2021 | 22:04 | מאת: עדי

שלום רב! האם בכל המקרים ניתן היום להשתמש בכתרי זירקוניה לצורך שיקום (לאחר שתל, טיפול שורש) או ישנם מקרים המחייבים עדיין כתר המאוחה למתכת?

עדי שלום, בכל מקרה בו נדרשים לבצע כתר בודד או גשר שאינו נרחב - מבוצעים מזה זמן רב כתרי זירקוניה בהצלחה רבה, במרפאתי מזה שנים מבוצעים רק כתרי זרקוניה ואם אנו נדרשים לבצע כתרים על בסיס מתכת זה רק לבקשת המטופל ( ובדרך כלל משיקולים של עלויות ) , בגשרים נרחבים רצוי לבצע חיזוק נוסף ( למשל בעזרת שלד טיטניום )

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה