רווח בשיניים הקדמיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/02/2021 | 18:51 | מאת: דניאל

הי, לפני כשנה הייתי אצל שיננית שכנראה ניקתה היטב גם בין השיניים הקדמיות. מאז אותו טיפול יש לי רווח בין השיניים שלא היה לי בחיים ואני בת 50. יכול להיות שהיתה אבנית שהסתירה אותו אבל לא הגיוני שהיה שם ממש רווח. הרופא אומר שזה מתזוזה של השיניים והשאלה שלי מה האפשרויות העומדות בפניי לסגירת הרווח בגילי. פחות מעוניינת בפלטות וגשר קבוע פתאום באמצע החיים.. אשמח לעזרתך ולדעתך. תודה

דניאל שלום, יש לאבחן כיצד נוצר המרווח ( האם כתוצאה מנטית השיניים לאחר נסיגת עצם?) ניתן לסגור את המרווח ברוב המקרים בעזרת יישור שיניים או לחילופין מילוי המרווח בעזרת שימוש בחומרים מרוכבים או בעזרת ציפויי חרסינה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה