פתרונות לחוסר אמייל בשן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

31/01/2021 | 23:14 | מאת: גילי

היי אני בחורה צעירה בת 22 נולדתי עם חוסר אמייל בשן וזה גורם לשיניים שלי להיות צהובות מאוד, דבר שמקשה מאוד על איכות החיים שלי והביטחון העצמי שלי. רציתי לדעת מהן אפשריות ההלבנה שלי כי הבנתי שהלבנה רגילה לא תעזור. האם ניתן לעשות ציפוי חרסינה? השיניים עצמן בריאות, הן רק נראות צהובות ובנוסף יש כמה רווחים שהייתי רוצה להסתיר זה מקשה עלי מאוד על החיים ואני מאוד רוצה לעשות שינוי בחלל הפה שלי. אשמח להכוונה.

31/01/2021 | 23:23 | מאת: גילי

** מציינת גם שזה מצב מאובחן, יש את זה גם לעוד בני משפחה.. השיניים נראות אחרת משיינים רגילות

גילי שלום עניתי לך במייל

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה