נסיגת חניכיים בשן הסמוכה לעקירה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/11/2020 | 10:35 | מאת: גילה

שמתי לב שנהיתה לי נסיגת חניכיים בשן הסמוכה לעקירה כירוגית שעברתי לפני חודשיים, האם זה אמור להסתדר עם הזמן?

גילה שלום, נסיגת החניכיים מלווה נסיגה של עצם הלסת בעקבות העקירה ולצערי היא לא תשתפר עם הזמן הדרך היחידה לתיקון אסתטי של הנזק היא בעזרת השתלת חניכיים

28/11/2020 | 18:30 | מאת: גילה

השן היא אחורית, לא רואים אותה בחיוך. האם חוץ מהעניין האסתתי שלא מפריע במקרה הזה, יש צורך רפואי בתיקון הנסיגה ?

אין דרך לתקון נסיגת חניכיים יחד עם שיקום רכס העצם ( סביב שיניים קיימות ) ומכיון שכך תיקון הינו רק לצורך אסתטי עי השתלת חניכיים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה