גשר מרלינד מה החסרונות האם מומלץ

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

26/10/2020 | 15:14 | מאת: יפית

מה החסרונות של גשר מרילנד? כיצד הוא משפיע על השיניים הסמוכות האם משייפים הרבה את השיניים הסמוכות . וכיצד מנקים במרווחים שבין השיניים כשיש את הגשר? והאם כל הרופאים יודעים לעשות גשר כזה? אני לא מעוניינת בהשתלה, ואני תוהה האם כדאי לעשות גשר כזה? מדובר על המיקום של שן מספר 15.

החסרון הגדול של מרילנד הוא השתחררות בלתי צפויה של הגשר, לא בכל מקרה ניתן לבצע מרילנד, יש משמעות לסגר מול השיניים הנגדיות ולעיתים ( תלוי בתנאים בפה ) ניתן להעזר בסתימות או שחזורים קיימים על השיניים משני צידי השן החסרה על מנת לצור מרילנד אמין עם סכויי השתחררות נמוכים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה