טיפול מונע עששת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/10/2020 | 17:12 | מאת: יקיר

האם יש משהו כזה במרפאות השיניים, ואם כן מהו וכל כמה זמן מומלץ לעשותו ?

הטיפול למניעת עששת הוא תחזוקה קפדנית שלך ושל שיננית , ככל שטיפולי השיננית יבוצעו בתדירות גבוהה יותר כך יצטברו פחות חיידקים ושיירי מזון המהוים מקור לתחילת עששת, במקרים בהם יש נטיה רבה לעששת ניתן לשטוף את הפה עם תמיסות שטיפה המכילות פלואוריד בריכוז גבוה כמו גם לעבור טיפולי פלואוריזציה במרפאת השיניים , לעיסת גומי לעיסה ללא סוכר תשפיע על הפרשת יתר רוק וזה יעזור להורדת רמת החומציות כמו גם לשטיפת החיידקים מהשיניים

24/10/2020 | 19:31 | מאת: יקיר

מה זה טיפולי פלואריזציה ? האם כוונתך לפלואור ששמים על השן לאחר טיפול שיננית או שיש עוד משהו ? האם מסטיק לא מסוכן לסתימות ושחזורים ברמה שיכול חלילה להוציא אותם ?

כוונתי לכף עם חומר המכיל פלואוריד בריכוז מאד גבוה , את הכף מניחה השיננים על השיניים והחומר יכול להיות יעיל במקרים של עששת רבה ומפושטת, סתימות תקינות לא אמורות להנזק מלעיסת גומי לעיסה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה