הארכת כותרת האם כדאי

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

09/10/2020 | 12:26 | מאת: גלית

מהו משך הזמן של סיכוי הישרדות של שן שזקוקה להארכת כותרת, נכון שכל מקרה לגופו.. , אבל באופן כללי ולאור נסיונך. אם בשלב מאוחר יותר השן תיעקר ותתבצע השתלה, האם איזור ההשתלה יהיה בנקודת פתיחה פחות טובה אלמלא השן לא הייתה עוברת הארכת כותרת אלא ישר נעקרת?

אין ברפואת שיניים תשובה כללית אלא כל מקרה לגופו , שן המועמדת להארכת כותרת הינה רק כזו אשר הפרוגנוזה ( צפי עתידי) שלה להשאר בפה היא טובה ולכן שיקולי העקירה וההשתלה כלל לא רלבנטיים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה