שיניים קדמיות וחניכיים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

29/09/2020 | 22:59 | מאת: דוד

שלום דר אמיד אני מעוניין לבצע ציפוי לסגירת רווחים ושינוי צורת השיניים הקדמיות אך בשלב זה ציפוי חרסינה יקר לי מידי. הוצע לי ציפוי קומפוזיט 1. האם אתה אפשר להגיע לתוצאה יפה וטבעית בקומפוזיט ולו לכמה שנים 2. מה בגדול הטווח מחירים שאמור לעלות ציפוי קומפוזיט

דוד שלום, ישנם מקרים בהם ציפוי קומפוזיט יכול לשפר את התוצאה האסתטית ומקרים אחרים להם החומר אינו מתאים ( למשל לא ניתן להאריך או לשנות את צורת השיניים בצורה משמעותית כמו גם למסך שן מאד כהה) לעיתים עדיף להמתין ולחסוך כסף לצורך ביצוע הטיפול הנכון ולא למהר ולהתפשר לגבי התוצאה האמורה להתקבל ואשר ממילא אינה ארוכת טווח וטובה רק למספר שנים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה