אשמח לחוות דעתך.....

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/09/2020 | 12:26 | מאת: דנה

איך לבחור מרפאת שיניים ? האם עדיף מרפאה ברשת? מרפאה פרטית? או דרך קופת חולים? אין לי ניסיון עם טיפולי שיניים, ונדרשת כעת לטיפול. איך אדע שהרופא אמין ועושה באמת הכול כדי להציל את השן? במינימום התערבות ולא חלילה מנסה לעשות עבודה גדולה יותר מהנדרש ? חוות דעת נוספת, עשויה לתת אור נוסף, אך גם לבלבל. מהי עצתך בעניין ? מראש אודה להתייחסותך.

דנה שלום, מחמת כבוד הקולגות שלי - שלחי לי מייל ואענה לך באופן פרטי [email protected]

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה