הדבקה עקומה של ויניר

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/08/2020 | 20:20 | מאת: אנונימית

עשיתי לפני יומיים וינירים. הרופא לא רצה להראות לי אותם לפני הדבקה לא בפני עצמם ולא בתוך הפה. לפני שהבנתי מה קורה הוא כבר הדביק לי אותם בדבק קבוע. הם יצאו ממש לא יפה וגם באלכסון. אני בדיכאון טואטלי. מה אפשר לעשות? חשוב לציין כי השיניים שלי שויפו פעמיים כי הרופא טען שהן בולטות. לתשובתך הדחופה אודה מאוד

הדרך היחידה היא לחתוך את הציפויים ולבצע מחדש רק שבפעם הבאה כדאי להקפיד על הדמיה מתאימה וכדאי להתעקש לראות את התוצאה לפני ההדבקה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה