ציפויים ננו קרמים (סמייל קליניק)

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

05/08/2020 | 18:43 | מאת: סימה כהן

שלום אני מעוניינת לדעת מה זה ציפויים ננו קרמים ראיתי ברשתות שיש מרפאה שאין מטופלת שלא יצאה מרוצה משם התוצאות פשוט מושלמות. אפשר חוות דעת לגבי הציפויים? ערב טוב (:

פורום זה נועד לענות לשאלות בתחום האסתטיקה הדנטלית ולא למטרות פרסומת למרפאה כזו או אחרת , אגב לא ממש ראיתי המלצות ברשת לגבי המרפאה מלבד המלצות בפרסומת ממומנת אם אכן זו שאלה אמיתית ולא למטרות פרסום אוכל לענות לך ענינית במייל אישי [email protected]

06/08/2020 | 19:56 | מאת: סימה כהן

איזה מטרות פרסום בדיוק ?

ועכשו אחרי שהזכרת פעמיים שם של מרפאה ( וממש לא למטרות פרסום) אוכל לענות לך שלמיטב ידיעתי אין ברפואת השיניים העולמית מושג של ״ציפויים ננו קראמיים ״ וגם לא של ״ ציפויי קריסטל״ שני מושגים שכנראה הומצאו עי יועצי הפרסום של אותה מרפאה שטרחת והזכרת את שמה בכותרת השאלה

07/08/2020 | 16:56 | מאת: סימה כהן

אולי מדובר בציפויי חרסינה פשוט נתנו לזה "כינוי".

ואולי חלילה נסיון לפרסם לכאורה משהו יחודי ( שלא קיים ) ובכך להטעות ציבור שלם שלא מבין וחושב שאכן זהו טיפול ייחודי למרפאה ספציפית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה