הוצאת שתל והמשך טיפול

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/07/2020 | 20:57 | מאת: שירה

הולכים להוריד לי שתל מלסת עליונה שכשל וכאבים למרות שלא ראו משהוא חריג בצילום אבל לפי איפה שנגעו וכאב הבינו שהשתל נכשל למרות שהוא יציב. האם יכולים להיות לי כאבים ונפיחות כמו בהחדרת שתל ותוך כמה זמן אפשר יהיה אפשר להחדיר במקומו שתל חדש בקשר להרמת סינוס או השתלת מניחה שיהיה אינדקציה ויגיד לי במיוחד שעשיתי כבר סיטי אם אצטרך שוב מקווה שאם עשיתי אז לא אצטרך שוב.

עקירת שתל יכולה לכאוב ויכולה פחות לכאוב תלוי בכמות העצם סביב השתל כמו גם בגורמים נוספים , ברור שללא בדיקה וצילום אין לי כל דרך לענות לשאלותיך

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה