ציפויי חרסינה - איך בוחרים את הרופא ואת החרסינה להליך?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

26/07/2020 | 00:02 | מאת: יפעת

אני מעוניינת מאד בציפויי שיניים, אך נאבדת לגמרי בין שלל ההצעות והייעוצים, יש כ"כ הרבה רופאים שמציעים כל מיני שיטות: יש ציפויים ננו קרמיים, יש ציפויי פלדספטיק, יש רופא שיניים שמתעסק רק בציפויים, איך אני שמגיעה ללא שום ידע או הבנה ורק רוצה לקבל את הטיפול המקצועי ביותר שייתן תוצאה אסתטית מעולה, ויחזיק לשנים רבות אדע לבחור בין שלל הרופאים וההצעות? האם יש לך עצות מה הכי חשוב ברופא שבוחרים לתהליך הזה? איזו חרסינה הכי טובה? תודה!! מקווה שתעשה לי קצת סדר בבלאגן.

יפעת שלום , ישנם מעט מאד רופאים המיומנים בביצוע טיפולים אסתטיים ברמה גבוהה, ומעט מאד טכנאים המבצעים ציפויי חרסינה ברמה גבוהה, יש חשיבות עצומה להליך המבוצע החל משלב תיאום, הדמיות מתאימות , לקיחת מידות נכונה ועדהלהדבקה מוקפדת ומדוייקת הציפיות לא מתפקידך לבחור את סוג הציפויים המתאימים לשינייך אלא תפקיד הרופא והטכנאי להתאים את הציפויים הנכונים בהתאם לבעיות אותן מנסים לפתור, ללא בדיקת שיניך קדה לי לענות לך לגבי סוג הציפויים המתאימים לשיפור החיוך שלך ומבחינת בחירת הרופא נסי למצוא רופא שיניים העוסק הרבה באסתטיקה ורצוי למצוא מישהו שביצע ציפויי חרסינה לאנשים שהנך מכירה ויודעת שהם מרוצים מהתוצאה , אם אין לך הכרות אישית גם המלצות בפייסבוק או גוגל יכולות לעזור

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה