הלבנת שיניים, מה הכי מומלץ לעשות?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

20/07/2020 | 22:38 | מאת: לי

שלום, אני מעוניינת בהלבנת שיניים לאורך זמן, מעדיפה לעשות את זה אצל רופא בצורה מקצועית, איזה אופציות יש ומה הכי מומלץ? תודה

לי שלום, השיטות העקריות היום הןהלבנה מרפאתית בה יושבים עם חומר הלבנה על השיניים ל 3-4 מחזורי טיפול והאצת ההלבנה בעזרת לייזר או מנורת לד , לעומתה ישנה הלבנה ביתית - רופא השינים מכין תבניות מדוייקות של השיניים והמטופל ישן עם תבניות בתוכן חומרי הלבנה לכ6-7 לילות, ישנם רופאים ( ואני ביניהם) המשלבים את שתי השיטות/ הלבנה מהירה במרפאה ולאחריה נותנים תבניות לצורך תחזוקה עתידית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה