שיקום פה טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/06/2020 | 10:35 | מאת: חני

שלום רב, בת 60 בריאה, יש לי בעיה בשיניים בלסת התחתונה, כל הכתרים שהיו לי כבר שנים רבות נפלו, ובבדיקה נאמר לי שלא ניתן לעשות שתלים כיוון שאין מספיק מקום וגם לא ניתן להשתיל עצם...האם יש פתרון אחר? תודה

חני שלום, כדאי לשמוע חוות דעת נוספת לפני שעוברים לפתרונות שאינם על בסיס שתלים

18/06/2020 | 14:05 | מאת: חני

הכוונה לתותבת?

מכיון שהאפשרות שנותרה ללא שתלים היא תותבת, כדאי לשמוע חוות דעת נוספות לפני שמוותרים על פתרון המשלב שתלים , תותבת רחוקה מלהיות פתרון אידיאלי

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה