שתל שלא צלח והמשך טיפול

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

11/06/2020 | 21:51 | מאת: שירה

הוחלט לאחר ניסויים שהבעיה בשתל שנכשל הלכתי לצילום סיטי לבדיקה שלא צריך גם כמה שיניים ליד גם שתלים כמה שאלות. תוך כמה זמן בדרך כלל התוצאות של הצילום מגיעות מרפאה אמרה לי פחות והמכון יותר יכול להיות שהמכון סתם לוקח עוד ימים ליתר בטחון? הוצאת השתל והכתר והמבנה את הכל עושה הכירוג או מתחלק כמו הבניה והעבודה של השתל רופא משקם וכירוג ביחד? וכמה זמן מהוצאת השתל אפשר לשים חדש צריך שוב לחכות הרבה בגלל שהיה שם כבר שתל מדובר בלסת עליונה בכל מקרה מחכה שהצילום יגיעו ויתקשרו ויקבעו לי אבל באופן כללי?

באופן כללי השאלה מורכבת מהמון שאלות המתייחסות למקרה הפרטי שלך וממש אין דדך לענות עליהן ללא בדיקה והתבוננות בצילומים רלבנטיים לאתר ההשתלה, חלק מהרופאים מבצעים רק את השתל, אחרים גם שיקום וגם שתל ,לגבי פרקי הזמן והאם בכלל ניתן לבצע שתל חוזר את חייבת לשאול את האופא דלך לאחר שיתבונן בצילומים ויבצע בדיקה קלינית של המקום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה