שיניים על גבי ברגים שתלים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

08/05/2020 | 13:37 | מאת: מעיין

שלום היום הרגשתי שאין לי בפה שיניים - כלומר הרגשתי את הברגים - לא מוצאת איפה השיניים. מקווה שלא בלעתי. מה ניתן לעשות אם לא אמצא את השיניים כמובן בראשון אלך לרופא שיניים שלי לא לרופאה והסייעת שעשתה לי נזקים בפה.בעבר התכתבנו על זה. אך עכשיו אני אצל רופא שיניים טוב. מה דעתך שבת שלום

לפי מה שאת מתארת אין יותר מדי מה לעשות חוץ מאשר לבצע את הכתרים מחדש

09/05/2020 | 17:06 | מאת: מעיין

האם השתלים הברגים יכולים להישאר ועליהם הכתרים החדשים כי הישנים זה תעלומה לאן נעלמו תודה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה