יישור שיניים לילדים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

07/02/2005 | 12:28 | מאת: דואג לבתו

שלום בתי בת 8.5 שנים, מאז שהחלו לצמוח לה שיני הבשר יש צורך לעקור את שיני החלב באופן מלאכותי, משום מה הן אינן נושרות לבד(ברוב המקרים) . כדעת הדיוט סבורני שזה גרם לצמיחה עקומה של שני הבשר, שאלתי: באיזה גיל להתחיל עם יישור השיניים?

דואג לבתו שלום, שיניים יכולות לצמוח בכיונים לא נכונים בין השאר כתוצאה מהפרעה עקב שיני החלב אך לאחר הבקיעה עוזרות הלשון והשפתיים במיקום נכון יותר של השיניים,צריך לתת עוד זמן לבקיעת שיניים נוספות ולסידור השיניים אשר בקעו כבר בצורה נכונה יותר ורק אז להעריך הצורך בטיפול אורתודנטי. לדעתי יש להמתין עוד כ 3 שנים ואז להגיע לבדיקת אורתודונט

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה