ציפויי חרסינה רגישות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/03/2020 | 00:55 | מאת: שני

אני כחודש וחצי לאחר הדברת ציפויי חרסינה, והשן לאחר הציפויי מאד רגישה לקור. מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות? תודה

שני שלום, יכולות להיות מספר סיבות לרגישות , את חלקן ניתן לשלול בבדיקה של השיניים וצילום רנטגן ( איזון, שוליים פתוחים, אזור מושחז לא מכוסה, שאריות דבק ) וחלקן ( כמו לדוגמא כמות חומר השן שהוסרה, עששת שהגיעה למוך ועוד )יודע רק הרופא שביצע את הטיפול , גשי לבדיקה מסודרת אצל הרופא המבצע ובמקביל יכולה להתחיל לשטוף את הפה עם חומרים לשיניים רגישות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה