החלפת ציפויי שינים קדמיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

04/02/2020 | 18:04 | מאת: מיקה

שלום דוקטור שואלת שוב עשיתי 7 ציפויי שיניים קדמיות ואני לא מרוצה. הבנתי שזה אחד מתחומי המומחיות שלך כולל ציפויים קדמיים.הבעיה שלי היא שבעקבות הציפויים השפה העליונה נפלה והמראה אסטטי נפגע כי אין תמיכה של הציפויים. האם אפשרי להחליף חלק מהציפויים לדוגמא 4 ציפויי שיניים כדי לתקן את הבעיה?

מיקה שלום , לצערי ללא בדיקה כל תשובה שאתן תהיה חוסר אחריות מצידי, במקרים רבים ניתן ליצור הדמיה ולראות כיצד ישפיע שינוי צורת השיניים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה