אמלגם אלרגיה.................

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/12/2019 | 00:14 | מאת: דני

שלום הבנתי שחלק מהאוכלוסיה הם אלרגיים לאמלגם.לכספית או לשאר חלקי המתכת שבו. א) איך אני יכול לדעת אם אני אלרגי? ב) מה הסימנים לאלרגיה? ג) אני מגיל קטן סובל מטיקים ומגיל קטן יש לי גם סתימות של אמלגם.האם יכול להיות קשר בין השניים?

בדיקת אלרגיה ניתן לבצע אצל רופא אלרגולוג. לא נמצא למיטב ידיעתי מחקר המצביע על נזק מהכספית הנמצאת באמלגם למרות זאת לפחות במרפאתי אין משתמשים באמלגם כבר קרוב ל 30 שנה...יש מדינות שאסרו על ייצור האמלגם ומדינות אחרות שאסרו על השימוש באמלגם . סתימות אמלגם ניתן להחליף בסתימות מחומרים מרוכבים או במקרי סתימות נרחבות לסתימות מחרסינה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה