ציפוי שיניים במרפאת סטודנטים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

08/11/2019 | 04:10 | מאת: דוד

שלום וברכה וברכה ד"ר.לאחרונה הגעתי אחר המלצה של חבר למרפאת סטודנטים וקיבלתי שם כמה טיפולים "קלים" סתימות וכו' בצורה מעולה עם פיקוח הדוק של רופאים מומחים.כעת אני מעוניין בציפוי חרסינה לשיניים קדמיות האם אתה חושב שאפשרי לעשות טיפול כזה במרפאת סטודנטים או שלא מומלץ אפילו שמאוד נהנתי מהטיפולים הקודמים. מדובר בחיסכון כספי משמעותי מאוד עבורי.

דוד שלום, טיפול בעזרת ציפויי חרסינה הינו פסגת הטיפולים לשיפור החיוך ונדרש ידע ונסיון רב של הרופא המבצע את הכנת השיניים לציפויים יחד עם טכנאי מוכשר הבונה את הציפויים, קשה לי להאמין שבאוניברסיטה מציעים ציפויי חרסינה ולחילופין שסטודנטים מסוגלים להגיע מבחינת מיומנות במהלך הלימודים לרמה הנדרשת אבל- אלו השיניים שלך

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה