צילומי שיניים- בבעלותו של המטופל?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

19/10/2019 | 18:48 | מאת: אולי

במכבי דנט- מסרבים למסור את צילומי השיניים לידי הלקוחות בתואנה שהמרפאה היא הבעלים של הצילומים( ששולמו על ידי הלקוח.) כיצד ניתן להבטיח שכל צילום שן יועבר לידי הלקוח?

על פי הוראות משרד הבריאות הנך משלם עבור ״הזכות להצטלם״ והצילומים עצמם אינם רכושך אלא רכוש המרפאה, זכותך לבקש הכנת העתק( בתשלום נוסף) והעברתו לידיך, ככלל רצוי שהצילומים ישמרו במרפאה ואמורים להיות מועברים ממרפאה למרפאה לאחר בקשת מכתב מהרופא המטפל החדש

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה