חניכיים חשופות/בולטות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

11/09/2019 | 22:50 | מאת: מירי

היי דוקטור מאז היותי ילדה שמרתי על שיניי בהקפדה רבה רק שבשנים האחרונות מבחינה אסתטית החיוך שלי אינו יפה שזה אומר - החניכיים העליונות שלי בולטות מדי, זאת אומרת שהייתי רוצה שהשיניים עצמם יהיו יותר "ארוכות" למעשה וכך היה מתקבל לו חיוך שהחניכיים יהיו באורך קצת יותר צר ממה שהם היום. מקווה מאוד שהבנת אותי. שמתי לב שזה "דבר" שקיים אצל הרבה נשים. אך בעיניי גם לא קיימת בעיה רפואית, לא בחניכיים ולא בשיניים. זה לא אסתטי בעיניי. מה שתופס את העין זה אורך החניכיים למעשה יותר מהשיניים עצמם למרות שהשיניים מבריקות ולבנות ובריאות. מה אפשר לעשות בנידון ? ולמה בעצם זה ככה ?

מירי שלום, לא ממש הצלחתי להבין מתאורך האם את חושפת כמות רבה של חניכיים בחיוך או האם השיניים קצרות יחסית לכמות החניכיים הנחשפת , במקרים רבים בהחלט ניתן לצמצם את כמות החניכיים הנחשפת בחיוך אך לא אוכל לענות למקרה הפרטי ללא בדיקה וצילומים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה