הלבנת שיניים והצבע הטבעי

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/08/2019 | 21:09 | מאת: נופר

היי הייתי אצל הרופאת שיניים שלי והתייעצתי איתה לגבי הלבנה היא טענה שצבע המתקבל יהיה זהה לצבע המקורי של השיניים שלי מה זה אומר? ואני שואלת זאת בהקשר לכך שאם שיניי באופן טבעי אינן "לבנות כשלג" אז איך אדע מה הוא הצבע שאמור להיות? אולי גם שיניי עברו שינויים בצבען במהלך החיים? איך אדע למעשה מה הצבע הטבעי של שיניי? מרגישה מאוד מבולבלת. אינני יודעת מה לעשות, מה מתאים לי, מה לא, והאם לבן לבן זה ממש מוגזם ולא טבעי? שיהיה שבוע טוב.

אל תצפי מהלבנת שיניים לחולל נפלאות בצבע השיניים ( לא יהיה לבן לבן...) לכל היותר תקבלי צבע מעט יותר מחמיא מהצבע הקיים ,צבע בהיר ניתן לקבל בעיקר עי ציפויי חרסינה עוד קחי בחשבון ששחזורים מלאכותים לא יובהרו

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה