דוקטור שלום-בנושא הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/02/2005 | 18:40 | מאת: יעל

שלום אני בת 13.5 ורוצה לעשות הלבנת שיניים . יש לי כמה שאלות: 1. איזה סוגים יש להלבנת שיניים? 2.האם אני יכולה לעשות הלבנת שיניים? 3. האם הם יכולים לגרום נזק כלשהו? 4. האם התכשירים החדשים בשוק (כמו הבקבוקון בצורת טיפקס של קולגייט או הפסים של קרסט) יעילים ? והאם הם עלולים לגרום לנזקים בפה? 5. כמה אמור לעלות (בערך) טיפול של הלבנת שיניים אצל רופא שיניים או בלייזר ? תודה רבה וסליחה על ההודעה הארוכה:( יעל

יעל שלום, בגילך הצעיר (יחסית...)הייתי ממתין עם הלבנה מכיון ששיניך צעירות ושכבת המוך (כלי הדם והעצבים )רחבה יחסית כך שהסיכוי לרגישות בהלבנה עולה , אם צבע השיניים מפריע לך נסי לעבור ניקוי להסרת צביעה חיצונית אצל שננית (ישנו מכשיר שנקרא פרופיגט המתיז תרסיס אויר חול ומים ומסלק את כל הצביעה החיצונית )

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה