בליטות חוזרות הכואבות בחך העליון

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

30/05/2019 | 02:07 | מאת: נועה

מידי כמה זמן אני מקבלת בליטה כואבת בחך למעלה יש שני מקומות שזה קורה בהן שם ולפני שבוע זה היה באחד ונשאר כמה ימים וביומיים האחרונים זה במקום השני זה מציק לי עם הלשון וכואב כשאני שותה ואוכלת וזה קורה כל כך הרבה שאני רגילה כבר שיש את זה כל כמה זמן לכמה ימים והולך אני אפילו לא יודעת לאיזה סוג רופא לפנות

נועה שלום, גשי לבדיקה אצל רופא שיניים , לאחר צילום המקומות יוכל לענות לך האם הבעיה קשורה לשיניים ובמידה ולא יפנה אותך להמשך הברור

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה