שאלה לגבי חרסינה בשן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

21/05/2019 | 17:50 | מאת: דנה

שלום דר לפני כשנתיים עשיתי ציפוי חרסינה בשני השיניים הקדמיות , אך איני מרוצה מהם וזה נירא ממש רע! וזה משפיע עלי על המצב רוח. ומבחינת המראה והחיוך . ברצוני לדעת האם אפשר להוריד ציפוי חרסינה ומה הפרוצדורה?

דנה שלום, בוודאי שניתן להחליף ציפויי חרסינה, את הציפויים הישנים חותכים, לוקחים מידות חדשות ומדביקים את ציפויי החרסינה החדשים, כדאי להגיע לרופא שמבצע מראש הדמיה בעזרת גילוף אבחנתי של צורת השיניים האמורה להתקבל על מנת להקטין סיכוי לעגמת נפש נוספת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה